EPA/Alessandro di Marco
Dušan Vlahović i Masimilijano Alegri

Juventus u subotu očekuje gradski derbi protiv Torina u Seriji A, a La Republika navodi da u redovima “stare dame” vladaju sumnje, konfuzija i podele.

Nakon poraza fudbalera Juventusa od Makabija iz Haife sa 2:0 u Ligi šampiona, italijanski list La Republika u tekstu je naveo da se srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić nalaze u grupi fudbalera koja je nezadovoljna trenerom Masimilijanom Alegrijem i koja bi mu rado videla leđa.

List piše da je Vlahović trenutno nesrećan zbog stila igre koji Juventus igra pod Alegrijem, jer zbog njega on kao napadač najviše trpi i ne dobija dovoljno lopti, zbog čega je često „odsečen“ od ekipe na terenu. 

Za Filipa Kostića se navodi da Alegri nema idealne odnose ni sa njim. Navodno, celu grupu igrača koji su protiv Alegrija predvode Manuel Lokateli i Veston Mekeni. 

Neutralnu poziciju zauzeli su Pol Pogba, Leandro Paredes i Anhel di Marija, koji su navodno fokusirani na Svetsko prvenstvo u Kataru. 

Ostankom italijanskog stručnjaka zadovoljni bi bili Vojčeh Ščensni, Huan Kvadrado, Matija de Šiljo, Matija Perin i Danilo. La Republika je podsetila i da su Juventus napustila trojica fudbalera koja su bila protiv Alegrijevog sistema igre – Kristijano Ronaldo, Matajs de Liht i Denis Zakarija. 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here