Foto: Tanjug/AP
Kristijno Ronaldo

Povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted posle 12 godina izazvao je burne reakcije, pa čak i euforiju, među njegovim poklonicima i navijačima engleskog kluba.

Društvene mreže su već danima „zatrpane“ najrazličitijim komentarima, čestitkama i neobičnim dogodovštinama uzrokovanim ovim trasferom.

Uz čestitke, bodrenja i poruke podrške navijača i nekadašnjeg kluba, trenutno je na društvenim mrežama najpopularnija scena u kojoj, dok novinar Bi Bi Si-ja u uključenju uživo izveštava o povratku Ronalda na Old Traford, jedan od navijača proslavlja tu vest u stilu proslavljenog Portugalca.

Ali neizvesnost oko transfera je trajala nekoliko dana, a pojavila se i napetost oko toga gde će Ronaldo uopšte nastaviti svoju karijeru, jer su se pojavile sumnje da će karijeru nastaviti u konkurentskom timu Mančester sitija.

Kada je to čuo jedan navijač Mančester junajteda poslao je dramatičnu poruku demonstrirajući svoju razočaranost na vrlo neobičan način.

Otrčao je do svog ormara, uzeo dres koje je Portugalac svojevremeno nosio u Junajtedu i – zapalio ga.

Nešto kasnije ispostavilo se da se Ronaldo ipak vraća u klub u kome je od 2003. do 2009. godine tokom 292 utakmice postigao 118 gola, osvojio Ligu prvaka 2008., tri naslova prvaka Engleske i jedan FA kup.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here