Čačak: Određen pritvor trojici mladića

0

Oni se sumnjiče da su se u noći između subote i nedelje u kafiću Roksi u Čačku sukobili i tom prilikom je teže ili lakše povređeno devet osoba.

 

Za Danijelom Jovanovićem (25), će biti raspisana poternica a Srđan Đurakić (23), Igor Matijević (21) koji se i dalje nalaze na intenzivnoj nezi čačanske bolnice biće saslušani kada to dozvoli njihovo zdravstveno stanje.

 

"Braći Đurakić, Jovanoviću i Matijeviću na teret se stavljaju krivična dela teško ubistvo u pokušaju, učestvovanje u grupi koja vrši krivično delo, teško delo protiv opšte sigurnosti i nasilničko ponašanje. Božanović i Mihailoviću sumnjiče se za izvršenje krivičnih dela učestvovanje u grupi koja vrši krivično delo i nasilničko ponašanje", kaže istražni sudija Branislav Stanić.

 

Prema njegovim rečima, dosadašnja istraga na osnovu podataka i dokaza pokazala je da je te noći došlo do konfliktne situacije između braće Đurakića i Jovanovića sa jedne i Matijevića, Božanića i Mihailovića sa druge strane. Tom prilikom iz vatrenog oružja ispaljeno je više hitaca, pri čemu je povređen veći broj gostiju u prepunom kafiću.

 

Saslušanjem svih učesnika, očevidaca i DNK veštačenjem i drugim istražnim radnjama biće utvrđene sve okolnosti ovog incidenta, zaključuje Stanić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here