FOTO: PRINTSCREEN NOVO JUTRO
Cakana

Dragica Radosavljević Cakana skrhana je zbog gubitka bliske prijateljice Merime Njegomir, a kako kaže za domaće medije, teško joj je da poveruje da njene drugarice više nema.

– Potresla sam se mnogo, čak i više nego za Marinka. Iako sam znala da je bolesna, nekako sam se nadala da će se izvući, jer je znam kao jaku ženu punu vedrine. Nažalost, nisam se čula sa njom poslednjih mesec dana, od kada je obolela. Inače smo bile jako dobre drugarice i često sam bila njen gost na Kosmaju. Ne bih volela da je brzo zaborave, jer je otpevala najlepše pesme. Žao mi je što je se niko nije setio ranije, nego tek sad, kad je više nema. Mi žene smo diskriminisane u ovoj profesiji posle tridesete jer nas nazivaju babama. Žao mi je što nije radila i bila angažovana koliko je zaslužila – govori iskreno Cakana.

Odnos Dragice Radosavljević i Merime Njegomir bio je iskren i prepun druženja, a pevačica sada otkriva šta će joj najviše nedostajati sada kad njene Merime više nema:

– Još uvek ne mogu da verujem da se sa Merimom više neću viđati po slavama i na nekim našim putovanjima – završila je potrešena pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime