www.mc.rs
Nenad Čanak

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak reagovao je nizom uvreda na račun crnogorskog premijera Dritana Abazovića, koji je danas u parlamentu rekao da je spreman da za 500 evra priča šta god neko poželi.

Čanak je za Abazovića rekao da je ne samo, kako je naveo, “lažov, nego je dripac koga se Crna Gora mora što pre osloboditi”.

U izjavi za podgorički portal CdM, lider LSV tvrdi da je Abazović “neprijatelj nezavisne, demokratske i evropske Crne Gore”, što je, kako kaže, “dokazao u više navrata”.

– Dritan Abazović je najobičniji lopov i splačina. Čovek bez časti, reči i bez ikakavog osećaja za okruženje – naveo je Čanak.

On je negirao da za izjave za crnogorske medije dobija 500 evra i dodao da su to koještarije.

– Kad je neko lažov on misli da su svi lažovi. Kad je neko korumpiran, on misli da su svi korumpirani. I to je potpuno jasno da on iz svoje pameti i ne zna drugačije nego da bude plaćen za politički angažman – rekao je Čanak i dodao:

“Samo mogu da zamislim koliko mu je plaćeno da, ako mene ceni na 500 evra da bih njega vređao, plaćen da proda Crnu Goru kao državu i da da eksteritorijalnost terorističkoj organizaciji koja dejstvuje na tlu Crne Gore”.

Precizirao je pritom da pre svega misli na rusku agenturu.

10 COMMENTS

  1. Sta Canak ima da kaze? On za 100 dinara napada Srbiju i Srbe. Kada ce se saznati od koga je Canak placen da blati Srbilu?

  2. Jedva čekam vreme kada Bog bude uništio sve političke vladavine i njihove eksponente širom sveta. Svi su oni jedni protiv drugih, a okreću se kako vetar duva ko vetrenjače. Danas su za jednu opciju, sutra ih ne možeš prepoznati, jer ‘zaigraju’ u istom kolu s onima koje su do juče hteli da razapnu. Nije uzalud mudri Solomon rekao da čovek vlada nad čovekom da mu nanese štetu. Političari to svaki dan sve više dokazuju.

  3. Pa Ko čanka smatra za nešto, debeljan je van pameti… a da je plaćen da priča koještarije, to jeste

  4. Ima jedna poštapalica u Srba , koja kaze sledeće , „ istina kad se čuje pečr više od svih neistina zajedno „ , za Dritana Abazovića mozemo reći svašta ALI ovaj put je bio u pravu !
    Kad treba da se blati i pljuje po Srbiji za pare tu od Debeljuce Čanka i „pisca“Vuka Draškovića nema gorih , za šaku dollara bi priznali da su Srbi nuklearno. Bombom napali hrvate i šiptare !!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here