Guram Adžojev (58), predsednik tulskog Arsenala, ruskog prvoligaša, objasnio u intervjuu za “Sport ekspres” zašto ruski prvoligaš nije platio ništa “crveno-belima”.

Goran Čaušić (27), igrač sredine terena, došao je u Crvenu zvezdu u smiraj prošlog letnjeg prelaznog roka, dan posle njenog istorijskog plasmana u Ligu šampiona. Posle godinu dana ponovo je u Arsenalu iz Tule.

– U januaru sam vam rekao da je prodaja Čaušića Zvezdi donela Arsenalu skoro milion evra. Zapravo, trebalo je toliko da donese. Zvezda je platila pola miliona, a onda su je zadesili finansijski problemi. Praktično je ispalo da smo ga dali na pozajmicu za pola miliona, a vratili smo ga besplatno. Kada je bilo jasno da će napustiti Beograd, sam je izrazio želju da ponovo igra kod nas. Sa zadovoljstvom smo to prihvatili. Goran je odličan igrač i još bolji čovek – obrazložio je Adžojev.

Čaušić je u Arsenal došao u leto 2017. iz Osasune kao slobodan igrač. U Arsenalu je od povratka standardan. Odigrao je tri utakmice u ruskom prvenstvu i obe protiv Neftčija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Azerbejdžanski tim je pobedio i u Rusiji (1:0) i kod kuće (3:0).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here