Instagram
Ceca i Anastasija Ražnatović

Ceca Ražnatović će se sa ćerkom Anastasijom naći u žiriju “Pinkovih zvezdica”.

Šesta sezona popularnog muzičkog takmičenja počeće da se snima na jesen, a čelnici “ružičaste televizije” uveliko tragaju za novim žirijem.

Prvu crvenu stolicu popunila je Anastasija Ražnatović, a “Pink” pregovara i sa njenom majkom Cecom.

– Producentima je zanimljiva ideja da se majka i ćerka prvi put nađu u žiriju nekog šou-programa. Veruju da bi publici bilo interesantno da gleda kako će njih dve glasati za kandidate i da li će se svađati pred kamerama. Anastasija je trenutno veoma popularna i sigurni su da će privući mladu publiku da prati takmičenje. Zato su nju prvu pozvali i dogovorili se s njom da se nađe u novoj ekipi koja će ocenjivati muzičke talente – priča dobro obavešten izvor.

Produkcija trenutno ubeđuje i folk zvezdu da se priključi ćerki.

– Ceca je već bila u žiriju “Pinkovih zvezda” i dobro zna kako to funkcioniše. Skockala je život, deca su joj se odselila od kuće, u srećnoj je vezi sa menadžerom Bogdanom Srejovićem, ima zakazane nastupe, pa se dvoumi da li sve to da remeti… Rad u žiriju nije nimalo lak, jer snimanja traju satima, pa privatan život u tom periodu trpi. Producenti su joj obećali da će zbog nje većinu emisija snimati tokom radne nedelje, a ne vikendom, kada nastupa. I dalje se čeka njen konačni odgovor – priča sagovornik.

U žiri će se najverovatnije vratiti pop zvezda Nataša Bekvalac, ali i pevačica Leontina Vukomanović, koja je tu od prve sezone. Takođe, produkcija bi volela da u svojim redovima u novoj sezoni ima i Maju Berović.

– Uskoro će zakazati sastanak sa Majom i nadaju se da će prihvatiti ponudu. Ona je već neko vreme jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, a ima i oštar jezik, pa se od nje očekuje da bude iskrena prema kandidatima – završava priču naš izvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here