Ceca i Veljko će morati na terapiju

0

Kada policija podnese krivičnu prijavu protiv maloletne osobe, u postupak se uključuje i Centar za socijalni rad, koji obavlja razgovor s maloletnikom i njegovim roditeljima
 

– Kada policija podnese krivičnu prijavu protiv maloletne osobe, u postupak se uključuje i Centar za socijalni rad. Obavlja se razgovor s maloletnikom protiv koga je podneta krivična prijava i njegovim roditeljima. Dalje postupanje zavisi od okolnosti pod kojima se delo dogodilo i porodične situacije maloletnika. Procenjuje se on kao osoba, da li je ranije imao prekršaje… Potom se određuju i eventualne mere socijalnog nadzora – kažu stručnjaci Centra za socijalni rad.

 

Protiv sina Svetlane i Željka-Arkana Ražnatovića prijava će biti podneta zbog nasilničkog ponašanja. Policija sumnjiči Veljka da je u utorak pretukao Mihajla Jovanovića (17) u Ulici Ljutice Bogdana. Slučaj je pokrenut nakon što je Jovanović došao u Urgentni centar tvrdeći da mu je Veljko udario dva šamara, a da ga je zatim napalo obezbeđenje njegove vile.

 

Veljko je sutradan saslušan u Policijskoj stanici Savski venac, gde je tvrdio da nikoga nije udario već da je branio sebe i devojku Mašu Terzić od mladića koji su im pogrdno dobacivali i gađali ih kamenicama.

 

Cecin Veljko juče u policiji, danas "oženjen"

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here