ATAImages
Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović nestrpljivo čeka u Minhenu sledeću utakmicu na Evropskom prvenstvu, a vatreno će bodriti zeta Nemanju Gudelja.

Ona je pratila i meč sa Englezima, pa je ocenila i kako joj se sve činilo, ali otkrila i koga još voli od srpskih reprezentativaca.

– Jesam, gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo, navijaćemo i dalje. Apsolutno smo uz naš tim. Kako čitava naša zemlja, tako i ja. Nadam se, imam pozitivan doživljaj na sve to. Videli smo protiv Engleske. Toliki strah, Englezi, Englezi, Englezi… Kad se zapne i kad se igra kako treba za svoju zemlju, i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo mnogo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada do nas – smatra Ceca, pa dodaje:

– Očekujem pobedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca!

U srcu joj je najpre njen zet, a onda je priznala koga još ceni.

– Moj zet je na prvom mestu. Mislim da imamo fantastičan tim i da možemo da napravimo dobar rezultat, a sad pojedince da izdvajam mislim da ne bi bilo fer – rekla je Ražnatovićeva, pa “prognozirala” ko će dati gol Sloveniji:

– Pavlović. Pavlović, Mitrović… Pavlović zna da iznenadi. Zavisi ko igra, ne znam. Ne prognoziram ništa, ko god da da, super je.

Ukoliko Srbija ostvari dobar rezultat na EURO, nema sumnje da je Ceca spremna da pesmom podgreje atmosferu na potencijalnom dočeku.

– Ispraćala sam ih kad su otišli na EP. Najmanji je problem u pevanju, samo da se mi plasiramo. Lako ćemo da se dogovorimo oko muzike i atmosfere – zaključila je Ceca za Telegraf.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here