ATA IMAGES
Ceca

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odbrusila je Saši Popoviću u “Zvezdama Granda”, jer joj se nisu dopali njegovi potezi.

– Hajde oni što daju panik taster, ali ti… – kazao je Saša Ceci, dok ga je ona nemo posmatrala.

– Ti da daš panik taster? – ponovio je Popović, što je muzičku zvezdu izbacilo iz takta.

– Ja sam ovde došla da ocenjujem, Saša, a ne da me ti maltretiraš – kazala mu je, dok će ova situacija biti prikazana u emisiji koja će biti emitovana u subotu.

Ceca se, podsetimo, u prošlonedeljnoj emisiji žestoko sukobila sa Draganom Stojkovićem Bosancem, ali i Aleksandrom Milićem Milijem.

– Super je meni bila cura. Prva pesma pogotovo, u drugoj, “Oproštajnoj večeri”, nije bilo Bog zna šta da se peva – rekao je Bosanac i time čačnuo Cecu koja peva pomenutu pesmu u originalu.

– Neka si ga ti rekao da tu nema šta da se peva – odbrusila mu je Ražnatovićka, a i Mili je negodovao objašnjavajući da u pesmi postoje visine koje se teško pevaju.

– Marija je recimo pevačina, a Ceca je jedan popularni pevač – dobacio je Bosanac.
– Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu? – pitala ga je.

– Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet – objašnjavao je Dragan, dok mu je Ceca rekla: – Ma, hajde, dvojka si!

Do Cece i Milija je u istoj emisiji došlo do okršaja zbog izbora mentora za kandidatkinju Elenu Milošević. Ceca, Đorđe David i Viki su dali svoje glasove, a izbor za mentora spao je na Cecu i Davida.

Mili nije dao svoju podršku ovoj takmičarki što je zasmetalo Davidu koji ga je upitao zašto se boji da “popije pedalu”.

– Odabir pesama, morao bih da se borim da joj menjam ukus ima Cecu koja je malo više narodno, a ti si više rok – odgovorio je Mili, što je uzburkalo Cecu.

– Ja narodno? Ma majke ti… Znaš ti šta ja privatno slušam? Mi smo zato mentori da utičemo na njihov izbor pesama i njihov ukus možda ne znaju šta im leži – odbrusila je ona, na šta je Mili brže bolje odgovorio.

– Zato sam ja mentor 30 godina i tebi i svima – glasan je bio Mili, ali je na kraju kandidatkinja otišla kod Cece.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime