Cecinom Veljku krivična prijava zbog nasilnog ponašanja

0

Veljko Ražnatović izazvao tuču
 

 

Veljku je omogućeno da zbog velikog broja fotoreportera i novinarskih ekipa, posle saslušanja, izađe na zadnji izlaz. Seo je u džip i otišao.

 

Da podsetimo, Veljko Ražnatović je danas pre podne nešto pre 11 sati stigao na saslušanju u policijskoj stanici Savski venac zbog navodnog premlaćivanja maloletnog Mihaila Jovanović (17). Na salušanje je stigao sam u pratnji obezbeđenja (bez majke), a u zgradi policije su se pojavili i drugi učesnici sukoba.

 

Pretučeni Mihailo Jovanović se u zgradi policije na Savskom Vencu pojavio u 10 sati i policajcima je ispričao kako je došlo do navodnog premlaćivanja.

– Bio sam s drugom na Dedinju, krenuli smo u grad. Kad smo prvi put prošli pored Cecine kuće, čuli smo Veljka kako viče: "Pi.ke, šta je, pi.kice". Pogledao sam ka njegovom prozoru. Prošli smo i kad smo se vratili na stanicu, koja je ispred njihove kuće, Veljko je vikao gledajući u mene: "Šta gledaš, pi.kice, s.so jedna". Potom je došao na stanicu i udario mi dva šamara. Krenuo sam da se branim i onda je došlo još nekoliko njih, verujem da su iz obezbeđenja, počeli su da me šutiraju uz obrazloženje: "Znaš li ti koga biješ", gurnuli su me na frižider i nekom motkom su me udarali, najviše po glavi. Tukli su me i ostavili me da ležim na pločniku jer nisam mogao da se pomerim, rekao je dečak, prenosi Kurir.

 

Prema njegovim rečima, u tuči je povrede zadobio i jedan njegov drug, ali ne zna šta se posle s njim dogodilo, a dvojica drugara otišla su da traže pomoć u obližnjem kafiću.

 

Sa sruge strane je puštena informacija da je Veljko Ražnatovića napadnut.

 

Kada su čuli povike, pripadnici obezbeđenja su istrčali iz kuće i odvojili Veljka od napadača, a zatim Cecinog sina uveli u kuću. Jovanović je nakon toga otišao u Urgentni centar i prijavio da je on žrtva, a ne napadač, piše Alo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here