Tanjug
Čedomir Jovanović

Prethodno su mediji preneli i izjavu njegove supruge koja je rekla da su Jovanovića u blizini zgrade u kojoj živi napali pripadnici navijačke grupe “Hijene” nakon što je izašao iz automobila.

Prema navodima medija, Čedomir Jovanović se sukobio sa navodnim vođom pripadnika navijačke grupe “Hijene” Urošem Avramovićem. Naime, prema tim navodima,  Jovanović je pre incidenta koji se desio sinoć, sedeo u obližnjem lokalu sa Avramovićem. Oni su, prema tvrdnjama, sedeli u društvu jednog muškarca u kafiću, pre nego što je između njih izbila svađa.

U aprilu 2008. godine Avramović i ubijeni Velibor Dunjić su pretukli i ranili Andreja Čogurića, posle čega su otišli u inostranstvo. Zbog ovog dela, Dunjić je uhapšen u Švedskoj novembra 2008. godine, a Avramović u junu 2009. godine u nemačkom gradu Frankfurtu, nakon čega je poslat na robiju. Obojica su prvostepenom presudom bili osuđeni na po osam godina zatvora, ali je Apelacioni sud Avramoviću prepolovio kaznu.

Neki mediji navode da se Jovanović sukobio u sredu uveče i sa bratom Dunjića.

2 COMMENTS

  1. Mi ne mozemo jednu uefu-mafiju tuziti a da ne pricam o nasoj mafiji. nasa elita su deca i prijatelji mocnih a tako i prolazimo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here