Foto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić govorio je posle novog tripl-dabla i pobede Denver Nagetsa nad Majami Hitom (123:106).

Jokić je ostvario 56. tripl-dabl u karijeri i “podebljao” poziciju na devetom mestu večne liste NBA lige po tom parametru.

Srbin je govorio o tome koliko mu je teško da se nosi sa liderstvom, posebno sada kada je Džamal Marej zbog povrede završio sezonu, a moraće još više da “povuče” u momentu kada Denver igra “toplo-hladno”.

– Da li znate priču o malom parčetu papira? Uvek ga pročitajte, bez obzira da li ide dobro ili ne. Na njemu piše ‘Sve će proći’. Isto tako je i sa Denverom, proći će šta god da bude, a mi moramo da ostanemo smireni i fokusirali. Zadovoljan sam kako smo sada odigrali – rekao je Jokić.

Govorio je i koliki je udarac odsustvo Mareja.

– Tužno je sve to, imali smo dobar odnos na terenu i van. Ipak, nećemo odustati, iako ne može niko olako da ga zameni. Trudićemo se svi zajedno to da učinimo. Sledi mu najteži period u životu, nadam se da će ga prebroditi na najbolji način.

Jokić je govorio zašto mnogi vide Denver kao autsajdera u ovoj situaciji.

– Celog života sam potcenjivan, navikao sam na tako nešto. To je za mene normalno. Možda nam daje olakšanje i skida pritisak. Međutim, moraćemo da nađemo zamenu za Mareja i da se svi pokažu. Pojedinci moraju da uđu u velike cipele – slikovito je objasnio Jokić.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime