Ćerka Mika Džegera šmrkala kokain

0

Džordžija "šmrkalica" Džeger

Mik Džeger i njegova bivša žena Džeri Hol bili su presrećni kad je njihova najmlađa ćerka odlučila imati tihu, privatnu zabavu za svoj 18. rođendan, ali nisu znali šta “tiha, privatna zabava“ znači… Rođendanski izlazak s nekoliko prijatelja u lononski noćni klub završio je na stranicama svih svetskih tabloida kad je Džordžija viđena kako šmrče kokain.

 

Slavljenica je nekoliko puta tokom večeri izlazila izvan kluba kako bi zapalila cigaretu. Oko 23 časa viđena je kako telefonira i nedugo posle toga, do nje je došao prijatelj i dao joj mali paketić.

 

"Imala je malih problema sa otvaranjem, činilo se da je umotan u celofan", rekao je svjedok za britanski "Dejli mejl" (Daily Mail). Džordžija je potom podigla ruku do nosa i ušmrkala sadržaj paketića, a oko nje su stajali njeni prijatelji i sve to mirno gledali. Oni su kasnije demantovali da je na zabavi bilo droge.

 

Džordžija Džeger, kad ne šrmče kokain, bavi se manekenstvom i radila je kampanje za najprestižnije svetske modne kuće kao što su Versaće ili Rimel, a ovaj događaj mogao bi da naškodi njenoj karijeri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here