Čestitka i uz gusle

0

Rođendansku čestitku lepim stihovima uputio mu je Željko Topić, koji mu je na šaljiv način pred svima pročitao stihove, što je izazvalo dosta smeha i stvorilo još bolji štimung te večeri. Na iste stihove guslar Mićo Kapetanović odsvirao je i otpevao slavljeniku pesmu, što je dodatno izazvalo puno smeha i raspoloženja prisutnih.

Slavljenik o proslavi svoga rođendana nije znao ništa, jer su se pripreme za ovaj dan i veče odvijale u tajnosti, pa je bio više nego iznenađen, ali i veoma dirnut gestom svojih drugara, i svoje supruge koja je bila upoznata sa planom njegovih prijatelja iz SKUD-a.
 

Pano sa aktivnostima

Za Sašin rođendan nije izostala ni bogata trpeza, počev od predjela, pa sve do torti i slatkiša, muzika čuvenog Laze Magistrale. Za slavljenika je napravljen i pano na kome su prikazane njegove aktivnosti u društvu.

– Ceo dan, sa predsednikom Blagojem Nikolićem sam bio na pecanju u Francuskoj, jer sam strastveni pecaroš. Nisam ni slutio da će me ovakvo slavlje dočekati – kaže slavljenik Saša i nastavlja priču.

– Bilo mi je malo čudno što mi Nikolić nije dopustio da odem sa pecanja pravo kući, da se presvučem, i da sa porodicom kasnije dođem u društvo da ih počastim i da se malo zabavimo. On je bio uporan, govoreći mi da prvo svratim u društvo da nešto popijemo za moj rođendan, pa da onda idem kući. Kada sam ušao u prostorije društva bio sam veoma iznenađen i emotivno dirnut jer su tu bili članovi društva, moja porodica, roditelji. To neću zaboraviti dok sam živ – veli slavljenik Saša.

– Kod nas je običaj da svojim članovima u društvu organizujemo rođendane, pa smo to priredili i Saši, koji je vrlo vredan. On i njegova supruga Danijela dosta rade u klubu – kaže predsednik kluba Blagoje Nikolić.

Veče je bilo izvanredno. Pljuštale su šale na račun slavljenika, stizali su zanimljivi pokloni, ali onaj koji su mu poklonili članovi "Karadžića" je bio vrlo interesantan. U jednoj korpi dve lutke koje predstavljaju njega i suprugu i okolo puno novčanica za put na odmor.

– Potrudili smo se da poklon bude originalan, da se i uz njega zabavimo, i mislim da smo u tome uspeli – kaže kreatorka Branka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here