Čestitka za deseto dete

0

Ljubav začinjena slatkišima: Porodica Stanković
 

Bogatim poklon paketima naše uvek pažljive donatorke Nadežde Radović iz Vizbadena, koji su nedavno baš na krsnu slavu obradovali porodicu Ničić iz Gračanice na Kosmetu, uneće novu radost narednih dana i u dom siromašne, ali vredne porodice Suzane i Dragana Stankovića i njihovih troje dece iz zaseoka Drezgovica u planinskom selu Sekirju iznad Vranja.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Oni su zahvaljujući plemenitim čitaocima "Vesti" ispunili svoj san i postali stočari s malim stadom koza i svinja. Jer otkad su humani zemljaci ušli u njihov život, mnogo toga se promenilo kod njih nabolje.

Lep dan osvanuće i za mnogobrojnu porodicu iz Buštranja kod Vranja, Svetislava i Slađanu, ženu koja je upravo rodila deseto dete jer stiže poklon-paket za najmlađeg člana od naše plemenite darodavke Vere Jovanov Lotrian iz Badena u Austriji.

 

Čestitkama se pridružuju i "Vesti". U paketu pored bebi opreme su i slatkiši, kao i igračke. "Vesti" se zahvaljuju ovim svojim čitateljkama koje u svaki paket, pored onog što je neophodno siromašnim porodicama ili pojedincima, bez sumnje pošalju i deo svoje ljubavi prema nepoznatim sugrađanima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here