Cetinski i Joksimović: Žene nas oblače i svlače!

0

Željko ima gušću kosu: Toni Cetinski 

 

– Imamo iste frizure, ali Željko ima gušću kosu, pa mu bolje stoji – našalio se Toni i dodao da mu u odabiru garderobe najviše pomaže supruga Dubravka.

 

– Žene nas oblače i mnogo nam pomažu u stajlingu – rekao je Toni, a nama je bilo jasno da ih one i svlače.

 

Budući da se poznaju već dve decenije, mnogi su očekivali da snime duet koji bi, prema njihovim rečima, trebalo da objave sledeće nedelje.

 

– Čekali smo pravu pesmu. Kad me je Toni pozvao i rekao: ”Ej, aj napravi neku pesmu za tebe i mene, ali da ostane dugo iza nas”, počeo sam da radim na njoj. Malo duže smo čekali tekst, ali zahvaljujući mladom autoru Luki Bojiću iz Zagreba napravili smo super stvar.

 

Mislim da je ova pesma upravo onakva kakvu smo čekali jer je veoma važna i Toniju i meni. Veliki je ovo muzički projekat. Na njemu smo radili zaista dugo i temeljno, kao što neko radi ceo album – kaže Joksimović, a Cetinski dodaje:

 

– Pesma je vanvremenska i nismo je snimili reda radi. Možemo da se družimo i bez toga, ali ideja nam je bila da i kada prođe sto godina i neko čuje pesmu, kaže: „Ovo je sjajna stvar“. Ili da je, recimo, prepeva neki Italijan.

 

Pesma je vanvremenska: Željko Joksimović
 

Muzičari su spot snimali na velikoj sceni Doma sindikata, a društvo su im pravili violinisti. Od scenografije uočili smo jedino klavir.

 

– Imamo sjajnu saradnju sa Domom sindikata, a i moj studio „Minakord“ je odmah iza. Vrlo nam je udobno ovde i mislim da će spot biti baš onakav kakav bi trebalo da bude za ovu pesmu. Nismo želeli da napravimo ništa pretenciozno. Želeli smo samo da naša vizuelna ekspresija podrži pesmu da ne bismo skretali pažnju sa nje. Zato smo sve sveli na minimalizam – objašnjava Željko za „Blic“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here