Pexels

Takozvane kombinacije ili veze bez obaveza su privlačnije ljudima koji više vole da razdvoje svoju emocionalnu privrženost i intimne odnose sa svojim partnerima. Situacioni odnos se razvija kada se jedan od dva partnera oseća nesigurno u vezi sa privrženošću ili ne želi da se posvećuje samo jednoj osobi.

Slično tome, neki horoskopski znaci se ne vezuju brzo i uvek traže bolje mogućnosti za sebe. Kao rezultat toga izbegavaju veze i drže se povremenih zabavljanja.

2. Blizanci

Blizanci nisu preterano zabrinuti za izgradnju emocionalnih veza sa drugima i svesni su gde da povuku granicu između svojih fizičkih i emocionalnih potreba. Osim posvećenosti, oni obično nude sve svom partneru. Blizanci više vole da stvari budu lake i prijatne jer uglavnom nisu sigurni u svoja osećanja.

3. Strelac

Strelčevi uvek traže avanturu u svim aspektima života. Ove osobe su otvorenog uma i obično uživaju u opuštenim, prijatnim trenucima, izlascima i druženjima dok ne pronađu svog idealnog partnera. Čak i ako im je njihov privremeni partner potpuno posvećen u vezi, oni će svoju udobnost staviti na prvo mesto i neće se puno davati ili ostajati u takvom odnosu osim ako se tu ne oseća neverovatna strast, privlačnosti, ali i sloboda.

4. Vodolija

Pošto njihov cilj nikada nije bio da uđu u ozbiljnu vezu, Vodolije će verovatnije opstajati u situacionim vezama. One uvek daju prioritet drugim aspektima svog života, što im oduzima vreme za posvećivanje bilo čemu ili bilo kome drugome. Izbegavaju da uđu u fazu posvećenosti i odgovornosti prema partneru, čak i ako počnu da gaje duboka osećanja, piše “Pinkvilla”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here