Pexels
Ilustracija

Farmerice u koje vredi investirati su one u kojima se osećate dobro, koje možete kombinovati s različitim stilovima i koje će vam trajati!

Farmerice su evergrin kada je moda u pitanju i ne verujemo da postoji osoba koja nema makar jedan par teksas pantalona u svom ormanu. Pored toga što se lako kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju, kvalitetno skrojene farmerice utiču i na održivost. Dugotrajnije su i neverovatno prilagodljive.

Kada je u pitanju investiranje u odeću, važno je zapamtiti dve strvari – potrebni su vam komadi koje možete iznova i iznova nositi i lako uklapati u večernje i dnevne varijante. Upravo zato, pozabavili smo se temom modela farmerica koje morate da posedujete.

Farmerice u koje vredi investirati

“Zvoncare”

Modni pečat sedamdesetih godina, zvoncare, biće u modi verovatno zauvek. Možda ne baš onakve kakve su nosile dame u to vreme, ali varijacije na temu se nekako uvek nađu u svetu mode. Farmerice koje se šire dole mogu biti sjajan modni pečat, a pored toga što se lako uklapaju sa sandalama i patikama, odlično izgledaju i uz cipele na potpeticu.

Duboki struk

Farmerice koje savršeno prate liniju našeg tela, a imaju visoki struk, vizuelno sužavaju figuru i odgovaraju svakom tipu tela. Mogu se nositi uz patike, štikle, topove, košulje, majice… Bez mnogo muke dobićete šik izgled.

“Skinny” džins

Generacija Z, čini nam se, nije oduševljena ovim trendom, ali upravo su uske farmerice pun pogodak tokom zimskih meseci. Jednostavno možemo da ih upakujemo u duboke čizme. Uz to, sjajno izgledaju uz predimenzionirane džempere, majice i dukseve.

Tregeri

Pantalone s tregerima jedno vreme bile su skrajnute, ali tome je došao kraj. Ovaj tip farmerica je idealan kada ne znate šta da obučete. A može se kombinovati uz košulje, majice, topove, rolke… A što se obuće tiče, sjajno izgledaju i na sandale, patike, kombatice, pa i na cipele s potpeticama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here