Pexels
Ilustracija

Visoke potpetice svi obožavamo, ali ravna obuća može biti podjednako elegantna i uz sve to i udobnija. Osim toga, u modnoj industriji poslednjih godina ova obuća postaje popularna koliko i cipele na štiklu.

Najpoznatiji modni časopisi izdvojili su četiri modela ravne obuće koji odgovaraju svakoj varijanti. Izgledaćete sjajno u ovim modelima i na poslu i u večernjem izlasku.

1. Oksford cipele

Jednostavnog i neutralnog izgleda uklopiće se u svaku vašu odevnu kombinaciju. Možete ih naći u raznim bojama i oblicima. Ukombinujte ih sa lepršavom cvetnom mini-suknjom ili tzv. “zvoncarama”. Viši đon će učiniti da vaše noge izgledaju duže.

2. Mokasine

Model koji svi obožavamo. Mat ili sjajne, crne ili bež – mokasine su must have svakog ženskog cipelarnika. Bez obzira na trendove koji se stalno menjaju, jedno je sigurno: mokasine nikada neće postati demode.

3. Kožne papuče

Savršene za proleće i leto koje dolazi. Kombinujte ih uz dugu letnju haljinu ili džins i top – ove papuče su savršen spoj elegancije i udobnosti.

4. Bele patike

Bele patike možete uvek odabrati za šetnju, ali ovaj model jednostavno se sjajno uklapa i u elegantnije varijante. Nećete se osećati umorno kao posle visokih potpetica, a vaš stajling neće izgledati ništa manje savršeno!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here