Četvrt veka okupljaju Srbe

0

Klub je osnovalo 27 članova, a prve utakmice su se igrali u Ričmondu, posle čega se sele u Jaravil, te konačno u Ardird, gde koriste opštinski sportski teren.

Subotnja proslava, održana u klupskim prostorijama u Ardoiru, bila je prilika da se članovi aktuelne uprave sa predsednikom Slavkom Kuneševićem zahvale dugogodišnjim članovima, navijačima, ali i celokupnoj srpskoj zajednici za podršku, koju su dobijali u poslednjih 25 godina.

Oko 180 gostiju uživalo je u prijatnoj atmosferi, uz bogatu večeri i muziku lokalnog orkestra. Među gostima su bili osnivači kluba, raniji predsednici, članovi upravnog odbora i naravno fudbaleri iz prethodnih generacijao i sadašnjeg tima.

Rođendanska torta

Tokom subotnje proslave, prvi predsednik "Sinđelića" Čedomir Vulović presekao je rođendansku tortu, a potom je nastavljeno veselje u klupskim prostorijama.

Predsednik kluba zahvalio se osnivačima kluba i svima koji su učestvovali u životu i razvoju "Sinđelića". U obraćanju gostima, Kunešević je priznao da se tim kraju prošle sezone "našao u nesigurnim vodama".

– "Sinđelić" će prvi put igrati u Trećoj ligi. Pred klubom imamo tri velika zadatka – da se izborimo za promociju u Prvu ligu, da u klub vratimo neke od starijih članova i navijača, kao i da klub uključimo u šira društvena zbivanja u zajednici, kroz razvoj socijalnih aktivnosti i širu angažovanost u dešavanja zajednice – istakao je Kunešević.

Zvanična proslava 25-godišnjice "Sinđelića" održaće se u maju ove godine, na koju će biti pozvani i svi osnivači kluba, njihove porodice, kao i oni koji su bili uključeni u rad kluba. Na toj proslavi biće organizovana i video prezentacija svih klupskih trofeja, pokazane slike igrača, kao i prijatelja kluba.

– To će biti noć podsećanja na stara prijateljstva, kojom ćemo vratiti nekadašnje članove u klub i pozvati sve da se pridruže u novoj stranici istoriji "Sinđelića" – rekao je Kunešević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here