Čik, probajte Srbiju!

0

Izazovno: Ponuđene fotografije svega atraktivnog što nudi Srbija

Angažovane smo na promociji Srbije kao turističke destinacije – objašnjava Dragana, predsednica udruženja, koja je sa bratom Draganom i došla na ovu ideju. Ponuđene prelepe fotografije svega što nudi Srbija deluju izazovno, opiju te i – upecaš se. U nastavku, na sajtu, nabrajaju programe, destinacije, raznovrsne ture, ono što bi voleo da vidi i čuje stranac, a i ono na šta nije imun nijedan zemljak.

– Srbija je zemlja s velikim mogućnostima ponude. Posle raspada Jugoslavije, političkih trvenja i ratnih strahota, treba je kroz novu sliku upoznati kao novu državu. Naš sajt je prilika za informisanje o biserima Srbije, odazivamo se na pozive, trudimo se da budemo na usluzi Francuzima, pogotovo onim koji ne poznaju Srbiju, imaju je u nekim svojim saznanjima, nešto znaju, često i pogrešno. Hoćemo da budemo bliski i Srbima koji poznaju svoje rodno mesto, ali ne i dalje, pa, eto, neka prošetaju Srbijom – u dahu nabraja Dragana.
 

Sve za maticu: Dragana Pajović i Milica Đulejić
 

Milica je zadužena za putovanja, u vezama je s putnim i turističkim agencijama, sindikatima, penzionerima, hotelima, tu je i za komercijalna putovanja.

– Na sva pitanja odgovor je: "Volim svoju zemlju i ne prihvatam i ne podnosim lošu reputaciju i omalovažavanje Srbije." Moj zadatak je da pokažem i dokažem Francuzima da možemo da budemo na istom nivou sa njima. Obično se ljudi drže onoga što ne poznaju, ja se s tim ne slažem. Dođi, vidi i doživi Srbiju, pa onda prosuđuj i komentariši – odlučna je Milica.

 

Rade punom parom

– Postignuti su brojni dogovori i potpisani ugovori s umreženim turističkim agencijama. Postoje klasične ponude, ali je kod nas sve po želji i potrebi klijenata, zavisno od interesa svake osobe. Širok je dijapazon: imamo skijanje, banje, lov, ribolov, pešačenje, ekstremne sportove, etno-turizam, bliskost s lokalnim stanovništvom i uvek s vodičem na traženom jeziku. Zahvaljujući internetu, sve je blisko, dakle, proberi i probaj! – poručuju Dragana i Milica uz Draganovu podršku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here