U odsustvu najvećih asova Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Dominika Tima, finale Mastersa u Majamiju dobilo je (ne)očekivan epilog.

Posle tri i po godine u finalu turnira iz serije 1000 igraće dvojica igrača van Top 20 – 19-godišnji Janik Siner iz Italije i 24-godišnji Poljak Hubert Hurkač.

– Svi smo znali da igrači svetske klase poput Novaka Đokovića, Rafe Nadala, Dominika Tima ili Rodžera Federera neće igrati turnir, pa smo odmah pomislili da će neki mlađi igrači ovde imati priliku da se plasiraju u mnogo završnu fazu – rekao je Hurkač posle plasmana u finale turnira u Majamija.

Hurkač ne krije zadovoljstvo.

– Jedino na šta sam se usredsredio je poboljšanje moje igre, da budem na svom najvišem nivou. Veoma sam srećan što sam stigao tako daleko, čak do finala. Janik jako udara loptu sa obe strane reketa, tako da moram da budem agresivan i pokušam da pronađem svoj najbolji tenis. On je sjajna osoba, super smiren i ležeran momak. Igrač koji je težak rival. Ujedno smo i dobri prijatelji – zaključio je Hurkač.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here