Čelni ljudi Jang Bojsa na sve načine pokušavaju da spreče ono što se dogodilo u Salcburgu prošle godine.

 

Poučeni lošim iskustvom koje je zadesilo Salcburg prošle sezone, u Kopenhagenu su zabranili prodaju ulaznica navijačima Crvene zvezde za sve sektore van onog namenjenog gostujućim navijačima. Čelnici Jang Bojsa već su najavili nešto slično, jer ne žele da im se dogodi da gosti imaju veću podršku od njihovih fudbalera. A uzimajući u obzir razdaljinu između dva grada, to je verovatno moguće.

Čim su saznali ime rivala u plej-ofu, Švajcarci su na svom zvaničnom sajtu izdali obaveštenje, ili bolje reći neku vrstu upozorenja za navijače crveno-belih…

– Navijačima Crvene zvezde biće dostupne samo ulaznice za sektor namenjen gostima (B12-B15) i prodavaće se isključivo preko Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Za sve dalje informacije kontaktirajte svoj klub.

Sledi posebna napomena:

– Pristalice Crvene zvezde koje budu došle u posed ulaznica za neki drugi sektor, ukoliko na vreme ne pošalju zahtev za zamenu, ili barem delimičnu zamenu i uđu na stadion, iz bezbednosnih razloga biće udaljeni sa tribina bez prava na povraćaj novca ili ulaznice.

Biće vrlo teško Švajcarcima da iskontrolišu svakoga ko dođe da kupi ulaznicu, pogotovo kada se radi o našim ljudima koji žive u Švajcarskoj. Da ne govorimo koliko bi bilo komplikovano prazniti delove tribina gde bi bilo više hiljada navijača Crvene zvezde.

Kapacitet stadiona u Švajcarskoj je 32.000 mesta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here