pixabay.com

Vi mislite da se “ubija” od posla u kancelariji, a on je u kafiću sa društvom? Stiže kući ranije, taman kada ste vi odustali od zajedničkog ručka i izašli sa drugaricom? Svaki znak ima svoje “oružje” za šokiranje, pogledajte koje je vaše i dobro se zabavite!

Ovan

Ovan će vas šokirati svojom nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savetima. Ako i uspe da izdrži dva minuta i sasluša te vaše “priče” o diplomatiji, opet će uraditi po svom. A tek poslovnim partnerima koji glume da su nešto bitno – njima će sasuti u lice sve što o njima misli, pa šta bude.

Ako ste se sredili za večernji provod sa Ovnom, nemojte se iznenaditi ako vam otvori vrata u trenerci, sa osiguračima u jednoj, a s pićem u drugoj ruci. Pa šta, nije smak sveta, stižete gde god da idete.

Bik

Šokiraće vas svojim glavnim adutima – istrajnošću ili sporošću (zavisno od situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Danima pa i mesecima možete čekati na nešto što vam je obećao, jer kad se ulenji, teško ga je pokrenuti, a kad opet “postane vredan” radi kao manijak.

Ali, tek kad vam u nekom kafiću otvori dušu i prizna da ste mu tiha patnja, šokiraće vas. Još ako radite u medijima ili nekim važnim institucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno “raspameti”.

Blizanci

Oni počinju da šokiraju vrlo brzo, pošto su vas osvojili, onako šarmantni, pričljivi, informisani, načitani, neposredni i inteligentni. Međutim, iste te osobine preobraze vašeg Blizanca u osobu koja ne zatvara usta, “pametuje” i stalno bi raspravljao nešto.

Vrhunac šoka je kad mora da preparkira automobil, baš kad treba promeniti vodu kućnom ljubimcu ili očistiti filter na mašini za pranje sudova.

Rak

I dok vi mislite da se vaš Rak ubija od posla, on se javlja s nepoznatog broja (ispraznio mu se mobilni) iz nekog kafića gde sa prijateljima daje oduška sebi, jer se tog dana vreme promenilo bar pet puta, a u novinama piše da se ozonska rupa proširila.

Takođe, taj dan su mu odbili kreditnu karticu u samoposluzi, baš kad je hteo da kupi nešto za kuću, a rođaci ga maltretiraju ceo dan i baš se iznervirao, ali nije hteo da vas opterećuje, kad ste ionako već u šoku.

Lav

Bolje se zapitajte čime vas vaš Lav neće šokirati, jer je spreman na “velika dela”, i to naravno u svoju korist i za svoje zadovoljstvo koje će podeliti s vama. Ali, pošto vi niste nikad tu kad on dobije pozivnice ili karte za neku modnu reviju, filmsku ili pozorišnu premijeru, ko vam je kriv.

Pa, on sigurno nije, iako će vas možda šokirati, kad vam ženski Lav saopšti da na letovanje ide s prijateljicama, a muški da s društvom putuje na festival piva.

Devica

O, ona zna i te kako da šokira, onako otmena, uzdržana i sva racionalna. Od te racionalnosti dođe vam da se šokirate, ali pošto znate da tu nije kraj, onda se tešite kako razum vaše Device koja vas spušta na zemlju svaki put kad previše uzlepršate, čuva i vas, na primer, od nepromišljenih postupaka.

A što ćemo sa osećajnošću? I s njom će vas Devica iznenaditi, pogotovo ako se oduševite zato što je popravila intefon ili napravila ručak “prste da poližeš”. Gledaće vas direktno u oči dok je hvalite, jer je dočekala svojih pet minuta.

Vaga

Tako slatka, a tako šokantna, jednostavno da ne poverujete svojim očima, ali već ste od nje čuli dok vam je cvrkutala preko telefona da je ispraznila račun u banci, jer je videla fenomenalne cipele. I torbu. I poneki modni detalj. Ona je oduvek bila u trendu, a takva vam se i svidela.

Sad se bunite? Pa baš ste nezahvalni, skoro da ne zaslužujete da budete njen partner. Ali i tako ljuta, vaša Vaga vas toliko voli da će vam oprostiti.

Škorpija

Iako bi voleo svima da tresne istinu u lice (posebno onima koji mu nisu ni do kolena), neće on šokirati vas – osobu koju voli, nego sve druge oko sebe. Doduše, učiniće to tako suptilno, tako vešto, da će svi u njemu tražiti spas, a ništa mu neće moći.

Ako biste zavirili u svet njegove mašte, šokirali biste se kada biste shvatili da vaša Škorpija sanja o vremenu kad je bio mlad i nije imao ništa – ni karijeru ni novac ni onaj džip u garaži, a bio je zaljubljen do ušiju, ali – ne u vas.

Strelac

Vi niste bilo ko pošto ste izabrani da vam Strelac osmišljava i ulepšava život. Adrenalin koji struji njegovim venama ubrizgava vam onog trenutka kada s njim sednete u auto ili kad poželi dete s vama, iako bi već mogao imati unuke ili ih zaista ima.

Ženski Strelac želi novi auto jer hoće malo da putuje, mada može i avionom i to s vama, ionako je shvatila da imate onu tajnu kreditnu karticu, a vi ste živeli u zabludi da to nikad neće saznati.

Jarac

Šokiraće vas kada vam u žaru objašnjavanja novih poslovnih poduhvata i novih ideja, odjednom kaže kako već godinama želi da objavi već skoro napisanu knjigu ili ljubavni roman, kako želi da nastavi da slika svoje nedovršeno platno, ili kako odavno mašta da dizajnira svoju modnu liniju ili otputuje negde s vama.

Pripremiće teren za odlazak na zajednički put u Pariz ili Rim, rezervisaće karte i raspitati se o uslovim boravka i provoda. Ipak, jednom se živi.

Vodolija

Može li vas jedna Vodolija uopšte šokirati? Naravno da može i to kada odjednom počne da dolazi na vreme kući, a vi ste kao za inat, tog dana odustali od zajedničkog ručka i otišli da se vidite sa prijateljima. Šaljete mu poruku, a Vodolija vam uredno odgovara i vi se naravno pitate šta li se iza toga krije.

Baš ništa. Vodolija se ispružila na trosedu ispred TV-a s daljinskim upravljačem u rukama, gleda omiljeni kviz – verovatno nag kao od majke rođen. Mobilni ne prestaje da mu zvoni, a on ga podešava na “nečujno”.

Ribe

Ribe šokiraju i kad deluju konfuzno i kada se prave da to jesu pa vam dođe da ih malo “prodrmate”. Ali, njima je već uspelo da prodrmaju vas nekom poslovnom odlukom od koje vam se diže kosa na glavi.

Posle ispadne da su Ribe šokirale svog poslovnog partnera, a ne vas koji ste malo “pobrkali lončiće” i odahnuli pa ne brinete više. U međuvremenu, Riba je već nekome zapala za oko, onako naizgled smušena. I ko je sada tu šokiran?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here