Cirkus na venčanju Kim Kardašijan!

0

Konačno se venčali: Kim Kardašijan i Kanje Vest rekli "sudbonosno DA"

Kako javlja "New York post", njihov najvažniji dan i venčanje o kojem priča ceo svet se pretvorilo u pravi cirkus. Naime, Kim i Kanje su se venčali na nepristupačnom mestu Forti di Balvedere, pa im je trebala dizalica koja je prenosila svaki predmet pojedinačno, a najveći hit na venčanju su bile ogromne zlatne kutije visine 15 metara, u kojima se nalazi WC, a nalazile su se odmah pored stolova za kojima su gosti večerali.

 

Imena gostiju nisu bila ispisana na papirima, već urezane u stolove koji su bili napravljeni od mermera. Četiri dana pre venčanja par je naručio 30 kipova od crnog mermera, ali je Kanye dva sata pre venčanja odlučio da oni ipak budu uklonjeni. Kako je svaki od njih težak pola tone, radnicima je trebalo dva sata da ih uklone. Kanjeu se takođe nije dopao ni razglas koji je koštao 100.000 evra, pa su muziku puštali s "iPoda".

 

Prvi ples je trajao punih pet pesama, a nakon toga reper je držao govor od 45 minuta i pričao je o sebi. Starleta je na sopstveno venčanje kasnila 25 minuta, pa su se gosti napili od koktela, a jedna žena se čak i onesvestila.

 

Peh se desio i kada je Andrea Bočeli otpevao svoje i nije imao gde da sedne, ali se nije naljutio zbog toga. Ipak, ubrzo je seo u auto i otišao kući. Poklon koji je izazvao najviše pažnje bila je boca šampanjca "Chianti" koja je bila optočena zlatom, ali je umesto čepom bila zatvorena dijamantom. Ovaj poklon je stigao od Džej Zija, koji se nije pojavio na venčanju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here