Foto: EPA/ Steven Saphore
Kreg Keli

Član australijskog parlamenta i predstavnik region Hjuz u Južnom Sidneju, Kreg Keli objavio je video u kom se izvinjava Novaku Đokoviću i srpskom narodu, a gde sve što se dešava najboljem teniseru sveta naziva političkom igrom.

Na početku Keli se izvinio Novaku zbog tretmana koji je imao od strane nadležnih.

– Ovim se izvinjavam zbog ponašanja od strane Viktorijanske državne Vlade i australijske federalne Vlade najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Ono što mu se desilo je sramota za našu naciju, to je pretvorilo našu naciju u međunarodnu šalu – započeo je član australijskog parlamenta.

Nastavio je da priča o australijskim političarima, za koje Keli kaže da su odgovorni za to što se dešava Đokoviću i poručio da je reč o političkoj igri.

– To je čista lokalna politika i krivica viktorijanskog premijera Danijela Endruza, kao premijera Australije Skota Morisona. Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su naneli naciji. Sve se vraća na jednostavan koncept, laburisti i liberali u našoj državi ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. To je ono što su ovi patetični političari uradili i time su osramotili našu naciju u međunarodnoj politici. Naši političari ne žele da govore istinu. Laburistička i liberalna politička partija u Australiji odbijaju da kažu istinu. Radije bi zaštitili svoju patetičnu reputaciju i narušili ugled Australiji – nastavlja Keli.

Na kraju još jednom se izvinio najboljem teniseru sveta, kao i srpskom narodu.

– Još jednom se izvinjavam Novaku Đokoviću u ime australijskog naroda i australijskog parlamenta. Izvinjavam se srpskom narodu. Ovo je sramota za našu naciju. Pokazuje dokle je pala naša velika država pod vođstvom liberalne i laburističke partije u Australiji – zaključio je Kreg Keli.

2 COMMENTS

  1. Ni ovaj nije obavesten, izvinjava se pogresnom. Ljudima treba sloboda misljenja, bez predhodnog zaludjivanja.

  2. Pa Kreg Keli je taj koji koristi ovu situaciju za politicke svrhe. Novaka nisu smeli da puste u zemlju bez vakcinacije. Zasto je Novak privilegovan?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here