Promo
Hurricane

Ove godine Srbiju će na takmičenju za pesmu Evrovizije predstavljati grupa Hurricane čije su članice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Pevačice su progovorile o prvim reakcijama na pesmu “Loco Loco”.

– Mi smo se zaista trudile da sa celim našim timom i u saradnji sa RTS-om izaberemo što bolju pesmu. Autori su Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, a tekst je pisala naša Sanja. S obzirom da je to za nas dobitna kombinacija, očekujemo veliki uspeh – započela je Ksenija, pa progovorila o prvim reakcijama:

– Reakcije su sjajne, prepozitivni su komentari i ljudi su oduševljeni. Mi smo presrećne zbog toga i zahvalne smo na predivnim komentarima – dodala je.

Mrežama su kružili komentari da projekat izgleda “jeftino”, ubrzo se oglasio i Milićević, a ovom prilikom su nam svoj komentar dale i pevačice.

– Dejan Milićević je profesionalac i o njegovom radu govori njegova dugogodišnja karijera. Imamo beskrajno poverenje u njega i mi smo spotom zadovoljne – istakle su.

U spotu su iznele guste lokne, koje podsećaju na frizuru koja je bila najpopularnija osamdesetih godina, te su se na Tviteru pojavili i komentari da Sanja u spotu podseća na Lidiju Vukićević iz mlađih dana, a Sanja nam je otkrila i kako ona doživljava takve komentare.

– Ahahah pa može samo da mi imponuje! Lidija je prelepa žena, tako da sam prezadovoljna takvim komentarima – rekla je kroz smeh.

Budući da se datum održavanja Evrovizije sve više bliži, Uraganke su otkrile i kako teku dalje pripreme:

– Pripreme su u toku. Spremamo nastup čime podrazumevamo koreografiju, scenski pokret, kao i stajling. Imamo još vremena do Evrovizije, ali jedva čekamo da pokažemo publici šta smo sve spremile. Biće spektakularno – zaključile su članice popularne grupe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here