pixabay.com
Foto: Ilustracija

Crna Gora će dobiti novog načelnika Generalštaba, a odluka o tome biće doneta do kraja ove nedelje na sednici Saveta za odbranu i bezbednost, objavilo je crnogorsko Ministarstvo odbrane.

Kako navode iz Ministarstva odbrane, danas je u Vili Gorica održan sastanak ministarke odbrane Olivere Injac sa članovima Saveta za odbranu i bezbednost – predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, predsednikom Skupštine Aleksom Bečićem i predsednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, a povodom rešavanja važnih pitanja za funkcionisanje Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, prenela je RTCG.

„Na sastanku su razmatrana brojna pitanja vezana za odluke koje su u nadležnosti Saveta za odbranu i bezbednost, a odnose se na postavljenja, unapređenja i razrešenja oficira Vojske, na dužnostima u Vojsci i Ministarstvu odbrane“, navodi se u saopštenju.

Najvažnije pitanje, kako dodaju iz Ministarstva, bilo je imenovanje novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore.

„Ovim saopštenjem, Ministarstvo odbrane želi da informiše javnost o temama sastanka, a povodom dezinformacija koje su preneli pojedini mediji“, zaključili su u saopštenju.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime