Prava Crna Gora
Marko Milačić

Mandatar za sastav nove Vlade profesor Zdravko Krivokapić razgovarao je predsednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem, a u sklopu konsultacija o formiranju Vlade, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Milačić je, kako je saopšteno, kazao da je formiranje prve slobodne i demokratske Vlade Crne Gore najveći istorijski zadatak za čitavo društvo.

– Prava Crna Gora i ja lično dajemo punu podršku profesoru Zdravku Krivokapiću, podršku koju smo nedavno formalizovali i kroz potpis u Skupštini Crne Gore – kazao je Milačić, navodi se u saopštenju.

Kako je kazao da proces formiranja Vlade što pre treba privesti kraju.

– Smatramo da ovaj proces formiranja Vlade, a u skladu sa nedvosmislenom izbornom voljom građana, treba što pre privesti kraju i da u trenutku kada profesor Zdravko Krivokapić zvanično postane mandatar, a najkasnije 23. oktobra, u najskorijem mogućem roku Crna Gora dobije ono što tri decenije čeka – kazao je Milačić.

On je zaključio da nova Vlada mora biti sastavljena “od kompetentnih, moralnih i potvrđenih ljudi, koji će u svom radu biti posvećeni samo jednom cilju – interesima građana Crne Gore“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here