EPA/YURI KOCHETKOV
Foto: Ilustracija

Nakon što je protojereju-stavroforu Saši Janjiću uručeno rešenje da do petka mora da napusti Crnu Goru, pogranična policija donela je rešenje kojim se i igumanu manastira Zlateš kod Tomaševa, ocu Nikolaju Stamatoviću, uskraćuje boravak u toj zemlji.

Prema tom rešenju, otac Nikolaj dužan je da napusti Crnu Goru u roku od sedam dana, objavljeno na Fejsbuk strani Manastir Kosijerevo.

Kako se navodi, otac Nikolaj ima pravo da uloži žalbu na ovo rešenje.

Otac Nikolaj je, inače, ranije danas saslušan u sudu za prekršaje u Bijelom Polju, gde je u nedelju učestvovao u molebanu i litiji.

Podsetimo, Saši Janjiću, arhijerejskom namesniku pljevaljskom, pre četiri dana je uručeno rešenje da do 26. juna mora da napusti Crnu Goru sa zabranom ulaska na godinu dana.

4 COMMENTS

  1. Kako vas nije sramota!VAS U REDAKCIJI! Ovolicki tekst o desavanjima u Crnoj Gori att 100 stranica o pobedi SNS, Sramota! Molim Boga da dodu dani kad cete svi pred Boziji sud za vas nedela!

  2. Bog zna na sta su to ljudi spremni, ali se ni njega ne plase. Doci ce vreme kada ce ih se najrodjeniji stideti, strpljen spasen!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here