Crnka sa Krima produbila rusko-ukrajinski jaz

0

Ukrajinci se bune: Njena lepota nije prirodna

Marija Zaring rođena je na Krimu, polusotrvu koje se pripojilo Rusiji, ali na koje Kijev i dalje polaže prava. Ukrajinski komentatori optužili su Rusiju za svojatanje bujne 28-godišnje lepotice samo da bi mogli da ponize Ukrajinu i insistiraju da njene ogromne grudi uopšte nisu prirodne.

 

"Izabrali su je samo zato da bi nam to natrljali na nos. Moskva nam se smeje prisvajanjem jedne od ukrajinskih uspešnih priča. Ali činjenica je da ona uopšte nije prirodna", rekla je Oksana Melnik, ugledni ukrajinski stručnjak za lepotu.

 

Raskošna lepotica koja se našla usred međunarodnog sukoba kaže da uopšte ne želi da učestvuje u raspravi. "Ne zanima me politika", kratko je prokomentarisala Marija.

 

"Ponosna sam na svoje grudi, ponosna sam na svoje telo. Ponosna sam na svoju titulu i ponosna sam na svoju domovinu", dodala je ali nije precizirala kako joj se domovina zove.

 

Međutim, pošto živi u Moskvi gde se bavila marketingom do 2011. godine kada je pobedila u jednom televizijskom takmičenju i postala "mis mokre majice", možemo pretpostaviti da je njena domovina Rusija sa Krimom u svom sastavu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here