Crno-beli lete u Tursku

0

Stručni štab Partizan na čijem je čelu Goran Stevanović, odlučio je da u Tursku povede 24 igrača, a ekipa će biti jača za Sašu Ilića, koji se sve dogovorio sa Partizanom i u petak bi trebalo da potpiše novi ugovor saopštio je beogradski klub.

 

Ako ode Lamin Diara, onda će klub pokušati da angažuje napadača OFK Beograda, Abubakara Oumarua. 

 

Prema zamislima tim menadžera crno-belih Stevanovića, da bi Partizan bio pravi, potrebno mu je da na svim pozicijama bude „popunjen“ sa po dva kvalitetna igrača, koji će biti po ukusu stručnog štaba. Tokom ovog prelaznog roka približno se došlo do toga, ostalo je da se završe neke finese i ekipa od 25 prvotimaca, spremnih da juri duplu krunu na proleće, biće izdiferencirana.

 

U Turskoj lepotici okspredicija iz Srbije ostaje do 7. februara, a pored svakodnevnih treninga biće odigrano i šest trening mečeva po sledećem rasporedu:

 

– rumunski Brašov (24. januar), austrijski Rid (27.1), poljska Polonija (29.1), japanska Hirošima (2. februar), bugarski Liteks (4.2) i ukrajinski Dnjepar (6.2).

 

Po povratku u Beograd, igrači će nastaviće sa radom u Zemunelu, a već 13. februara putuju u Sloveniju (Portorož), gde će pored treninga odigrati i 2 trening meča:

– 14.2. protiv Kopra
– 16.2 protiv Udinezea iz Udina

 

U Beograd se ekspedicija Partizana vraća 18. februara gde će do početka šampionata 21. februara udariti finalnu glazuru. Biće odigran poslednji trening meč protiv Sinđelića iz Beograda.

 

U avionu ima mesta za:

Golmani – Mladen Božović, Darko Božović i Aleksandar Radosavljević;

Defanzivci: Radenko Kamberović, Jovan Krneta, Marko Jovanović, Vojislav Stanković, Mladen Krstajić, Srđa Knežević, Marko Lomić, Aleksandar Lazevski;
Vezisti: Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Branislav Jovanović, Darko Brašanac, Nemanja Tomić, Almami Moreira, Predrag Mijić, Aleksandar Davidov, Saša Ilić;
Napadači: Lamin Diara, Gabrijel Kleo, Brana Ilić i Vašington da Silva.

 

Pred sam put otpao je mladi vezista Nikola Popara, koji se razboleo (male boginje) i moraće da ostane u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here