Crno-beli na pripremama u Sloveniji

0

Baza srpskom šampionu biće Portorož, ali je predviđen i jednodnevni boravak u Italiji. Trener Goran Stevanović na put je poveo 23 igrača, među kojima su i Marko Lomić i Marko Jovanović, koji su na pripremama u Antaliji izazvali incident.

Ekspedicija Partizana će biti smeštena u hotelu "Grand", a već u subotu ekipu od 14,00 sati očekuje i prvi protivnik, lider slovenačkog prvenstva, Koper.

 

Za utorak je planiran put u Italiju, jer će "crno-beli" na stadionu "Friuli" igrati protiv Udinezea. Generalna proba zakazana je, međutim, tek za 21. februar, kada na Topčiderskom brdu gostuje Sinđelić.

 

Posle utakmice u Udinama, Partizan se vraća u Srbiju, gde će trenirati do početka drugog dela prvenstva, 27. februara.

 

"Cilj nam je da odigramo što više jakih utakmica, a ubeđen sam da su susreti sa Koprom i Udinezeom odlične provere pred nastavak prvenstva. Imaćemo mnogo bolje uslove za rad nego što su sada u Beogradu, gde nas tereni ne služe. Susret protiv Udinezea će pokazati u kakvom smo momentu i koja bi ekipa otprilike trebalo da igra, ali nikako i startnih 11. Sezona je duga i potrebno mi je što više spremnih fudbalera", rekao je Stevanović.

 

U Sloveniji će trenirati:

Golmani: Mladen Božović, Aleksandar Radosavljević, Darko Božović;

Defanzivci: Radenko Kamberović, Srđa Knežević, Marko Jovanović, Mladen Krstajić, Vojislav Stanković, Marko Lomić, Aleksandar Lazarevski;

Vezni igrači: Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Branislav Jovanović, Darko Brašanac, Nemanja Tomić, Predrag Mijić, Saša Ilić, Admami Moreira, Aleksandar Davidov, Brana Ilić;

Napadači: Lamir Diara, Gabrijel Kleo i Vašington da Silva.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here