Partizan.rs/Miroslav Todorović
Kvinsi Medig

Holandski fudbaler Kvinsi Menig predstavljen je kao novo pojačanje Partizana.

– Presrećan sam što sam ovde posle pregovora od mesec dana. Spreman sam da nastavim svoj uspon. Ovo je nova avantura za mene. Bio sam dve godine u Tventeu. Tamo je bio izuzetno težak period za mene. U Partizanu je novi početak. Spreman sam da dam 100 odsto od mene – izjavio je on.

Menig ističe da je razgovarao i za novim pojačanjem Zvezde Rišairom Živkovićem.

– Znam da je ovo veliki klub i da ih ima dva u Beogradu, a da je taj drugi u krugu od kilometar. Nekoliko holandskih igrača je bilo ovde, a pričao sam sa Rišairom Živkovićem koji je pre dva dana došao u Zvezdu. Bili smo u istom hotelu. Znam za sve pobede Partizana od početka sezone, da je prošao u grupnu fazu. Imamo grupu koju možemo da prođemo i mislim da možemo da ostvarimo ciljeve – rekao je Menig.

On je govorio i o Ajaksu.

– U Ajaksu sam bio kada sam imao 12 godina, i živeo sam preko puta stadiona. Ceo život sam sanjao o Ajaksu. Odigrao sam samo pet utakmica, postigao sam gol i bio nestrpljiv da odem dalje. Primao sam nekoliko opcija i ponuda, ali Partizan mi je dao ono što sam tražio. Verujem da ću ovde moći najviše da napredujem – zaključio je on.

Iliev: Svima vama koji niste verovali – evo odgovora

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je da su crno-beli veliki klub.

– Imamo obavezu da u skladu sa renomeom pokušamo i učinimo ono što pripada našem delu posla da to i opravdamo i učinimo. Svi smo svesni u kakvom vremenu živimo. Nažalost postoji mala grupa ljudi, koja se uvek čuje i traži dlaku u jajetu. Kada počnemo sezonu iz snova i imamo maksimum u Superligi i uđemo u grupnu fazi, opet nešto ne valja. Svi su pričali gde su obećanja, evo su obećanja na kraju. Mi radimo kako znamo i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Radili smo dostojanstveno, na početku napravili idealan tim, a na kraju smo shvatili i videli gde još treba da se dodaju igrači. Doveli smo Nemanju Miletića, još jedan kamen u granitnoj odbrani i doprineće da imamo mir. Na kraju smo doveli onog koji je bio prioritet. Ja moja obećanja ispunjavam. Svima vama koji niste verovali, evo odgovora. Ne mogu da verujem da ste pomislili da nećemo imati neko ekstra iznenađenje na kraju prelaznog roka, a svi znate kroz šta prolazimo – rekao je Iliev.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here