Crnogorska policija oglasila se saopštenjem vezanim za zabranu ulaska prvom čoveku Crvene zvezde Zvezdanu Terziću u tu zemlju.

Terzić je u petak doputovao u Crnu Goru, ali se prvim avionom vratio za Beograd.

Crnogorska policija nije navela konkretan razlog što nije pustila Terzića da prođe carinsku kontrolu na aerodromu u Tivtu.

– Službenici Uprave policije su danas sa Graničnog prelaza Aerodrom Tivat vratili za Republiku Srbiju državljanina Republike Srbije Z.T. zbog zabrane ulaska u Crnu Goru. Z.T. je shodno članu 8. Zakona o strancima zabranjen ulazak u Crnu Goru – navedeno je u saopštenju Uprave policije.

Prvi čovek Zvezde je prethodno optužio predsednika FSCG za zabranu ulaska u Crnu Goru.

– Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni – rekao je pored ostalog Terzić.

3 COMMENTS

    • Siptali celnogolci sta tebi skjavelcino pisi muski negi lupetaj buvke zabrana bice za svaki vampir ko se ne ponasa ko covek vama tesko covek da stvori na ljude jer ste zlikovci i krvopije niko ve nece svaki vas smatra nepozeljen u njegovu drzavu

  1. Neverovatno je sta smo doziveli,da nas u nasoj Crnoj Gori,koju nikada nismo odvajali od Srbije,tretiraju \’\’strancima\’\’i primenjuju propise o zabrani ulaska. A svaka druga porodica u Srbiji ima tamo bar jednog rodjaka,a o prijateljima da i ne govorimo,a takodje je cinjenica da dobar deo stanovnika Srbije zapravo vuce svoje korene i poreklo iz Crne gore,posebno u Sumadiji. Od \’\’dva oka u glavi\’\’ dosli smo dotoga da se Srbija,a samim tim i Srpski narod tretira i predstavlja od zvanicnih vlasti u CG kao okupator. Istovremeno se kao najveci \’\’prijatelji\’\’ CG promovisu Siptari sa okupiranog Kosova i Metohije,Albanci,Hrvati i Bosnjaci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here