EPA/Boris Pejović
Zdravko Krivokapić

“Niko nije zaštitio Crnu Goru nego Majka Presveta Bogorodica. Mogu da misle da je uradio i pojedinac i crkva. Ne, iza toga stoji Majka Presveta Bogorodica koja je zakrilila čitavu Crnu Goru i nije dozvolila da zlo nadvlada nad dobrom, jer je to znak našem narodu kako treba ubuduće da se ponašamo”, kazao je nakon izbora Marka Carevića za predsednika Opštine Budva nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić.

– Ako se ne budemo okrenuli do kraja veri onda sve što smo radili je malo. Mi treba prvo da svedočimo veru pa sve drugo – rekao je Krivokapić na proslavi koja je organizovana u restoranu Carevića u Budvi.

On je čestitajući Careviću izbor za prvog čoveka uručio ikonu, za koju je naglasio da se zove “ikona Umiljenja”.

– Pogledajte taj lik Presvete Bogorodice koja drži u naručje našeg gospoda Isusa Hrista, puno ljubavi i ne zove se slučajno “Umiljenje” – dodao je Krivokapić, koga su svi poslanici nove vladajuće većine u crnogorskoj Skupštini, njih 41, podržali za mandatara.

Proslavi kod Carevića su pored Krivokapića prisustvovali sveštenici SPC, biznismen Miodrag Daka Davidović, ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here