Samir Geko
Dražen Žerić Žera

Posle više od dve godine od poslednjeg nastupa u Kombank Dvorani (decembra 2018.), kultni pop-rok sastav Crvena jabuka nastupiće ponovo na istom mestu pred beogradskom publikom 08. marta u 19h.

U duhu njihovog čuvenog hita i pod istoimenim nazivom „Nekako s proljeća” koncertom će ujedno biti obeležen internacionalni praznik – Dan žena.

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će u akustičnom, ali i gitarskom rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove iz svog opusa.

Frontmen Dražen Žerić Žera uoči beogradskog koncerta, koji će ovoga puta biti održan u specifičnim epidemiološkim uslovima i u smanjenom kapacitetu sale poručuje:

“Sa nestrpljenjem očekujemo ponovni susret sa Beogradskom publikom. Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih. Da nekako s proljeća kako smo i nazvali koncert pokušamo ponovo, ovog puta 8. marta, na Dan posvećen ženama (uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera) da uživate sa vašim dragim bićem uz pesme Crvene jabuke. Potrudićemo se da to veče bude posebno, da širimo ljubav, emociju… i ništa drugo”, ističe dobro poznati vokal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here