2 : 0
CRVENA ZVEZDA - MLADOST LUČANI

Strelci: Vulić u 5., Jevtović u 45+1.:

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan – Gajić, Pankov, Babić (Degenek od 46), Žander – Petrović, Vulić – Jevtović, Ivanić (Krstović od 80), Simić – Boaći (Tomane od 62)

Mladost (4-2-3-1): Rosić – Andrić, Selemić (Suraka od 62), Šatara, Leković – B. Milošević, Sekulić – Pavlović, Radivojević, Mićević – Eliomar (Pešić od 46)

Treća pobeda Crvene zvezde u domaćem šampionatu ostvarena je protiv Mladosti iz Lučana, na stadionu “Rajko Mitić” je bilo 2:0.

Samo trojica od startnih 11 srpskog šampiona su igrali protiv Kopenhagena, ali rezervni sastav nije pokazao znake slabosti.

Miloš Vulić lepim golom iz slobodnog udarca u 5. minutu i Milan Jevtović pogotkom na samom kraju prvog poluvremena su opravdali poverenje Vladana Milojevića.

Današnji duel je značajan za domaćina jer je debitovao portuglaski napadač Tomane i golman Milan Borjan je upsiao 100. nastup u crveno-belom dresu.

Mladost je upisala drugi poraz u četiri kola, sledeći protivnik im je Radnićki iz Niša.

Zvezda kaska jednu utakmicu, jer je gostovanje trećeg kola Voždovcu odloženo. Maksimalnih devet bodova u tri meča, a u narednom ide na daleko gostovanje Spartaku u Suboticu.

Kraj meča

– 90. minut – Krstovićev opasan šut pri kraju utakmice. Tomane mu je odložio petom, a Krstovićev šut desnom nogom po zemlji brani Rosić.

– 84. minut – Petrović kolenom udara Suraku u butinu. Mala pauza dok prođu bolovi.

– 80. minut – Poslednja izmena kod domaćih. Krstović za Ivanića.

– 73. minut – Simić zamalo za 3:0! Želeo je ofanzivac Zvezde na desnoj stativi da ubaci loptu u sredinu, ali Rosić interveniše nogom i diže loptu u vazduh. Uz malo sreće bi ušla u gol, ali prečka se isprečila.

– 67. minut – Zaređali se napadi Mladosti. Pavlović je zatresao mrežu Borjana, ali je sviran ofsajd.

– 62. minut – Ponovo se šefovi struke sinhronizuju sa izmenama. Najavljivani debi Tomanea je stupio. Boaći id ena klupu. na drgoj strani izmena štopera – Suraka umesto Selemića.

– 56. minut – Vazdušni duel posle kornera Zvezde i teški padovi Šantare, Degeneka i Pankova. Niko nije povređen.

– 55. minut – Ozbiljna šansa za Ivića! Šutirao je špicem, a istrčali Rosić uspeva da spasi mrežu Mladosti.

– 50. minut – Lepa prilika za goste. Mićević je imao najizgledniju situaciju da upiše gol mladosti na semaforu.

Početak drugog poluvremena – izmena na obe strane: Degenek menja Babića u Crvenoj zvezdi, kod Mladosti izlazi napadač Eliomar, ulazi Pešić.

Kraj prvog poluvremena.

– 45.+1 minut – GOL! 2:0! Milan Jevtović! Gajić je prodro po desnom krilu, proigrao Jevtovića, čiji šut u levom nogom sa desetak metara ide u mrežu.

– 31. minut – Golman Mladosti Rosić izlazi sa gol crte, ostavlja prazan gol. Lopta dolazi do Gajića koji prebacuje čitav gol sa 5 metara. I da je dao, bio bi ofsajd.

– 7. minut – Ivanić je imao jako dobru priliku na sedam metara od gola, ali je njegov udarac odbranio Rosić.

– 5. minut – GOL! 1:0! Miloš Vulić! Prva prilika Zvezde i prva šansa Vulića uspešno iskorišćena. iskoristio je igrač srednjeg reda priliku da vrlo lepim golom iz slobodnog udarca dovede svoj tim u vođstvo.

Crvena zvezda dočekuje Mladost iz Lučana na stadionu “Rajko Mitić” u susretu četvrtog kola Linglong Superlige Srbije.

Meč je počeo! 

Pre starta utakmice golman Crvene zvezde Milan Borjan dobio je poklon za trocifreni broj nastupa – dres sa brojem 100 mu je uručio predsednik fudbalskog kluba Toza Mijailović.

Crvena zvezda dočekuje Mladost iz Lučana na stadionu “Rajko Mitić” u susretu četvrtog kola Linglong Superlige Srbije.

Šampion Srbije se posle remija sa Kopenhagenom vraća na domaće terene. Dočekuje je Mladost iz Lučana, koja je za tri kola upisala pobedu, poraz i remi.

Trener domaćih Vladan Milojević je malo promešao sastav, bez nosilaca igre, umornih od utakmice odigrane u utorak.

U 13 međusobnih susreta, svi su otišli u ruke crveno-belih.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here