Crvenazvezdafk.com

Talentovani srpski omladinski reprezentativac Nemanja Motika novi je fudbaler Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli.

Momak rođen 2003. godine stigao je iz minhenskog Bajerna i potpisao ugovor na četiri godine.

On je zadužio dres sa brojem 17.

Motika je rođen u Berlinu, ali korene vuče iz naših krajeva. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Herte, da bi se potom preselio u minhenski Bajern.

Tamo je konstantno trenirao za seniorski tim, ali nastupao za B ekipu, gde je ove sezone na 24 utakmice postigao 15 golova i zabeležio osam asistencija.

– Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu – počeo je talentovani fudbaler.

Motika je zadužio dres sa brojem 17 koji je pre njega nosio Marko Marin.

– Razgovarao sam i sa njim pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti.

Mladi Motika je istakao da jedva čeka da debituje za Crvenu zvezdu, kao i da se upozna sa radom Dejana Stankovića.

– Razgovarali smo pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu – zaključio je Motika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here