Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Bivša teniserka i komentatorka na “Eurosportu”, Barbara Šet je šokirala sve informacijom da je Novak Đoković vakcinisan.

Poslednjih meseci se vodi velika rasprava oko učešća na Australijan openu i najave premijera australijske države Viktorija da niko neće moći da učestvuje na prvom grend slemu ukoliko nije vakcinisan, a srpski teniser je bio centralna tema.

Mnogi su pretpostavljali da Novak nije vakcinisan, iako se on nikada nije izjašnjavao po tom pitanju, ali je više puta naglasio da se zalaže za slobodu izbora.

Barbara Šet je izjavila za list “Klajne cajtung” da je Novak Đoković vakcinisan, jer drugačije ne bi mogao da igra na turniru u Parizu koji je osvojio za vikend.

– Novak Đoković je odavno vakcinisan – kratko je rekla Barbara Šet za austrijske novine.

3 COMMENTS

  1. Ma da, TI SVE ZNAS, @padre, ostavi i Novaka i Barbaru Schett na miru! Oni, svako za sebe, ima pravo da izjavljuje ili ne izjavljuje sta smatra (smatraju) da treba ili ne treba da izjavljuje (izjavlju) !

  2. Barbara ako si zaista zatrudnela i ako budes dala tvome detetu ime “Novak-junior” onda cu mozda i da poverujem taj “shit”.
    To nije izjavljivanje to je izvaljivanje!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here