EPA/Koča Sulejmanović
Vojislav Koštunica

Glumac Svetozar Cvetković, u seriji o Slobodanu Miloševiću “Porodica”, tumači lik bivšeg predsednika SR Jugoslavije i premijera Srbije Vojislava Koštunice, saznaje portal Nova.rs. Prema istoj informaciji Milutin Mima Karadžić igra generala Nebojšu Pavkovića.

Serija reditelja Bojana Vuletića, koja nastaje pod najvećim velom tajne (glumci su se ugovorom obavezali da ne daju izjave o svojim ulogama i snimanju) trenutno je u fazi postprodukcije. Radnja prati dešavanja u porodici bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića tokom njegovih poslednjih dana na slobodi.

Kako je Nova.rs objavila, Slobodana Miloševića igra Boris Isaković, njegovu suprugu Mirjanu tumači Mirjana Karanović. Nekadašnjeg visokog funkcionera DOS-a i aktuelnog lidera LDP-a Čedomira Jovanovića glumi Milan Marić.

Ceca Bojković tumači lik simpatizerke Slobodana Miloševića koja dolazi pred vilu “Mir” da protestuje protiv njegovog hapšenja. Uloga Branislava Ivkovića, nekadašnjeg Miloševićevog ministra, kasnije “otpadnika” iz SPS-a, pripala je Gordanu Kičiću, dok Slavicu Đukić Dejanović na ekranu ovekovečuje Katarina Žutić.

Jedini koji se “izleteo” i javno otkrio koju ulogu igra u seriji “Porodica” je Radivoje Bukvić, koji tumači ubijenog premijera Zorana Đinđića.

Prema navodima, u seriji nema Marka Miloševića pošto je tokom hapšenja svog oca već boravio u inostranstvu.

Inače, Boris Isaković je na snimanju nosio specijalnu masku na licu pravljenu za njega ne bi li što verodostojnije dočarao lik Slobodana Miloševića.

Pre početka snimanja najavljivano je da će serija imati pet epizoda.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime