Tanjug
Željka Cvijanović i Aleksandar Vučić

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, Sretenje – Dan državnosti Srbije.

“Rukovodstvo Republike Srpske i njeni građani, u ekonomski snažnoj i politički stabilnoj Srbiji sa Vama na čelu, vide uzdanicu i najjači oslonac i svaki njen praznik doživljavaju i osećaju kao svoj”, istakla je Cvijanović u čestitki.

Ona je još jednom izrazila zahvalnost institucijama Srbije na brojnim projektima koji su realizovani u Republici Srpskoj, kao i za vrednu pomoć koja je upućena zdravstvenim ustanovama Srpske u borbi protiv virusa korona.

Cvijanović je čestitala Vučiću na svim rezultatima koje je Srbija ostvarila u procesu vakcinacije, suverenosti koju je pokazala u nabavci vakcina, kao i na samom procesu imunizacije, čime se svrstala među najuspešnije države sveta, saopšteno je iz kabineta predsednika RS.

Predsednica RS je izrazila uverenje da će Srbija kao faktor regionalne stabilnosti nastaviti putem uspeha na svim poljima i da će institucionalne i bratske veze Srbije i Srpske biti još čvršće i sadržajnije, na dobrobit svih građana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here