Denver je noćas ponovo izgubio od Vašington Vizardsa, pa je tako i učešće u plej-ofu ove sezone dovedeno u pitanje. 

Posle meča, Nikola Jokić nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe.

– Ne znam šta se desilo. Imali smo otvoren šut za pobedu. Zabrljali smo. To što smo izgubili od Vizardsa je verovatno ono što najviše frustrira.

On dodaje da ništa ne zamera Fakundu Kampacu, koji se odlučio da šutom za tri poena rešava meč.

– Bila je otvorena trojka. Da je date, svi bi slavili, tako da sada svi mogu da pričaju da je pametnije ići na polaganje. Ali da je Faku pogodio, rekli bismo da je sjajan šut. Mislim da je i to bilo dobro rešenje – ističe Jokić.

On kaže da su izgubljene lopte i preveliki broj lakih poena rivalske ekipe prelomile meč, a problematična je bila i igra na skoku.

– Naravno, izgubljene lopte su učinile da budemo lošiji, imali smo ih čak 18. To je previše. Ne samo to, mislim da su iz toga dolazili do nekih prelakih poena sa polaganja. I skok je bio problematičan u drugom poluvremenu, pogotovo u poslednjoj četvrtini kada su imali pet ili šest skokova više – podvlači srpski košarkaš.

Slede još četiri meča za Denver pre prve veće pauze zbog Ol-Stara koji će se održati u Atlanti. Jokić kaže da je važno otići na odmor sa serijom pobeda.
– Naravno da je važno. Najvažniji je deo sezone, pobedimo jedan meč, izgubimo jedan. Dobili smo samo jedan od poslednjih šest susreta na strani, moramo da nađemo način da dobijamo – zaključuje srpski košarkaš.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here