EPA/Michael Reynolds
Donald Tramp

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je sopstveni odgovor na pitanje da li bi ikada postao šef Bele kuće da nije bilo društvenih mreža – na Tviteru.

A poručio je i da će sa vlasti otići možda tek 2033. godine.

„Bela kuća će biti domaćin veoma velikog i veoma važnog Samita društvenih mreža. Da li bih ja postao predsednik da nije bilo društvenih mreža? Da (verovatno)! Po njegovom završetku svi ćemo zajedno otići u prelepi ružičnjak na konferenciju za medije o popisu i državljanstvu“, tvitovao je Tramp.

On je u narednom tvitu ocenio da „‘lažne vesti“ nisu ni podjednako važne, ni podjednako moćne, kao društvene mreže“, prognozirajući propast medija koji objavljuju „fejk njuz“.

„Kada konačno napustim kabinet za šest godina, ili možda deset ili 14 (samo se šalim), oni će ubrzo ostati bez posla zbog manjka kredibiliteta ili podrške javnosti“, napisao je Tramp u seriji poruka u kojoj se sebe opet nazvao „Stabilnim genijem“.

Tramp potom prognozira propast i samih društvenih mreža.

„Žao mi je što moram da kažem da će čak i društvene mreže ostati bez posla zajedno, i konačno, sa medijima koji objavljuju ‘lažne vesti'“, naveo je Tramp.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime