Da li je Aleksandra Radović trudna?!

0

ZNAĆE SE ZA KOJI MESEC: Aleksandra Radović

Njoj ne pada na pamet da priče potvrdi ili demantuje, ostajući dosledna svim stavu da privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

– Ne volim da pričam o onome što mi se privatno dešava. Sve što imam da kažem, ispričam kroz moje pesme u kojima nema ispraznih reči, već mnogo iskrenih emocija koje ima svaka žena, bilo da voli ili pati.

 

Drugo stanje je nešto što se ne može sakriti, tako da nema potrebe da pričam o tome. Ako sam trudna, to će se za koji mesec već videti, kao što će se videti i ako nisam trudna. Ljudi imaju oči, pa neka gledaju – rekla je Aleksandra.U međuvremenu karijera joj je na prvom mestu, ugovara koncert u Makedoniji, a ima ponude i da održi koncert u Zagrebu.

– Hrvatsko tržište je prilično zatvoreno i pre eventualnog nastupa u Zagrebu želim da regulišem pitanje izdavača. Ne bih da se zalećem u tu priču, dok ne budem sto odsto ubeđena da igram na sigurno.

 

 

 

Niko me nije zvao

 

Aleksandrino ime nalazi se, navodno, na spisku mogućih kandidata za predstavnika Srbije na ovogodišnjem "Evrosongu", ali ona te spekulacije ne želi da komentariše.
– Niko me još nije zvao i o tome ću razmišljati ukoliko me pozovu. Pesme koje Bregović komponuje nisu u mom fazonu, ali nekada nespojive stvari ispadnu dobre. Meni je Bregina muzika super, a za svako poštovanje je njegov uspeh u svetu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here