Pixabay.com

Trejsi Koks je sveprisutni ‘guru’ seksa u medijima, a najviše voli da deli savete u vezi raznih problema sa seksom. Tako se i ovog puta poduhvatila razrešavanja dilema u braku na svoj karakteristično neuvijen i direktan način.

Recimo, kad ste umorni, treba li da se odlučite za seks ili za odmor? Trejsi kaže da odmor birate jedino u situacijama kad ste tako iscrpljeni da ne možete ni da se pomaknete, u svim ostalim slučajevima, seks je rešenje za osveženje. Naime, orgazmom ćete smanjiti stres i bolje ćete zaspati.

Ljuti ste na partnera? Treba li da padne seks pomirenja? Naravno, odgovor je da, jer u nekim slučajevima ljutnja služi i kao afrodizijak, tako da ste u teoriji oboje zapravo spremni za seks. Uz to, nakon dobrog seksa svi će problemi izgledati puno manji i ne tako ozbiljni kao što su izgledali pre.

Šta kad vas partner zanemaruje? Smete li potražiti utehu sa strane? Trejsi ovde prvo predlaže otvoren razgovor s partnerom, nakon kojeg ćete odlučiti hoćete li ostati nezadovoljeni u vezi, potražiti nešto sa strane ili se rastati od partnera.

Kakav je seks dovoljno dobar? Trejsi kaže da je bolji i nikakav od dosadnog, ako to vreme kad apstinirate korisno utrošite za nešto pametno. Recimo, dogovorite se da neko vreme nećete imati seks, pa će vam nakon apstinencije biti puno privlačniji i zabavniji, a možda i postane bolji.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime