Jesu li Hrvatska i hrvatski turizam svesni koliko svetski broj jedan u tenisu Novak Đoković radi za njih, upitao je hrvatski teniser Goran Ivanišević posle prvog dana Adria tura u Zadru.

– Jesu li Hrvatska i hrvatski turizam svesni koliko Novak Đoković radi za njih? To je pravo pitanje, to ćemo videti kad se ovaj turnir završi. Zahvaljujem njemu i celoj njegovoj porodici što su nam pomogli da ovo organizujemo – rekao je Ivanišević za Sportklub.

On je prokomentarisao i činjenicu da se Đoković rasplakao posle završetka Adria tura u Beogradu.

– Novak je posle Beograda reagovao kako je reagovao, pokazao je da je veliki čovek i sada je spreman za turnir. U nedelju ćemo videti ko će biti osvajač. Ovo je format u kojem nema favorita. Poslali smo US Openu i celom svetu poruku da je sve moguće – rekao je Ivanišević.

– Verujem da su navijači i igrači uživali u prvom danu tenisa. Sutra se okrećemo ozbiljnijem tenisu”, rekao je Ivanišević – preneo je Indeks.

2 COMMENTS

  1. Svesni su svi, sem onih koji bi to trebali biti. Ali oni prizivaju Tita da se vrati i lupetaju najvece gluposti. Sta drugo i ocekivati od onih ciji su roditelji dovedeni u Beograd iz drugih republika – pardon, danas su to neovisne drzave – i data im vlast i udoban zivot bez rada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here