Foto: MN Press
Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde najblaže rečeno nisu oduševili protiv Kairata na evropskoj premijeri, u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Beograđani su posle neubedljive igre poraženi rezultatom 2:1, i to golom doskorašnjeg igrača Partizana Makija Banjaka.

Centarforski je Kamerunac reagovao posle neuspele ofsajd zamke crveno-belih, Rodić je u toj situaciji zakasnio da izađe, i usledila je kazna – volej Banjaka i mat za Borjana čija je reakcija nakon primljenog gola izazvala pažnju.

Golman crveno-belih je kao oparen skočio i jurnuo na pomoćnog sudiju sa uverenjem da je ovaj trebalo da signalizira ofsajd. Bio je ljut “kao ris” Borjan dok je sprintao ka mahaču, zajapuren u licu, uz nezaobilazni repertoar povika i negodovanja.

Na snimku se ne vidi u kom trenutku se zaustavio Borjan, verovatno je prikočio na vreme kako ne bi zaradio javnu opomenu ili isključenje, ali je bio izuzetno nezadovoljan što se moglo videti pri kraju snimka, na kome se vidi kako neprestano gunđa u pravcu pomoćnika.

Borjan je reagovao u afektu, iz njegove pozicije je delovalo da je Banjak zaista bio u ofsajdu, čak je u prvi mah to tako izlgedalo mnogima, međutim ispostavilo se da je Rodić zakasnio sa izlaskom te je tako Banajku omogućio ispravnu poziciju psole dodavanja saigrača.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here