Pexels

Zaista se ne dešava da svakog dana pronađete nekog ko vas toliko privlači i s kim jedva čekate da gužvate postelju. Međutim, seks je samo jedan od elemenata ljubavne veze, a ako počne da vam postaje jasno da je to sve što on želi, nema sumnje da ćete se razočarati u takvu osobu.

Ono što međutim mnoge devojke ne shvataju je da ponekad njihovi lični postupci mogu učiniti da stvari krenu u ovom pravcu. Da, drage naše velike su šanse da ste vi doveli do toga da on samo želi seks sa vama, ali ne i vezu. Glavni razlozi koji momke navode da vas žele samo u krevetu, očekuju vas u tekstu u nastavku.

GOTOVO ODMAH STE MU SE BACILI U NARUČJE

Velika je verovatnoća da ste bili intimni sa njim pre nego što ste prošli kroz neke osnovne rituale na početku zabavljanja. Ako niste odvojili vreme da upoznate jedno drugo, osim na fizičkom nivou, logično je da njega u pogledu vas zanima samo jedna stvar. Ako suviše rano odlučite da se prepustite vođenju ljubavi sa momkom koji vam se dopada, to bi lako mogao da bude razlog što je sve što od vas želi zapravo seks.

VAŠI RAZGOVORI SE KONSTANTNO VRTE OKO SEKSA

Razmislite o pravcu vaših razgovora. Da li vam se čini ili se svaka konverzacija svodi na nešto vezano za seks? Čak i ako postavite neko sasvim nevino pitanje, da li on uvek pronalazi način da flertuje sa vama i završi sa seksi temama? Ako je tako, prilično je jasno da pred sobom imate momka kom je samo seks u glavi i da mu je skoro nemoguće pažnju usmeriti na bilo šta drugo. Jedini lek je da ne pokazujete ni trunku interesovanja kada pomene seksi teme, kako biste ga naveli da se uozbilji.

NISTE POSTAVILI NIKAKVE STANDARDE

Morate imati na umu da su dve strane one koje upravljaju dešavanjima u vezi. Ako ne postavite svoje standarde u njoj, on bi se vrlo lako mogao naći u dilemi šta želite da se dalje dešava sa vama. Iako je seks nešto u čemu oboje uživate, ako vi ne dajete nikakve indikacije da želite nešto više, on ne može da zna koji potez je potrebno da povuče. Ako odlazi odmah nakon vođenja ljubavi sa vama, vrlo lako je razlog taj što nije siguran da li želite da ostane, prenosi zenskimagazin.rs.

ODGOVARATE UREDNO NA NJEGOVE POZIVE NA SEKS U 2H UJUTRO

Nema muškarca koji neće pokušati makar jednom u životu da nagovori devojku sa kojom je počeo da se viđa da dođe kod njega u 2h ujutro zbog seksa. Čak i ako ste zaista raspoloženi za jedno vrelo gužvanje postelje, važno je da ne pokleknete pred ovim izazovom. Takvo nešto mu šalje pogrešnu sliku o vama i ne predstavlja vas kao devojku sa kojom bi mogao da ima ozbiljnu vezu.

GOVORITE LOŠE O SVOJIM BIVŠIM LJUBAVIMA

Ako ste onaj tip devojke koji se ne ustručava da na početku nove veze loše govori o svom bivšem, nazivajući ga u svakoj prilici kretenom, razumljivo je što se momak s kojim ste započeli romansu ustručava da vam bude više od opcije za seks. Ovakvo vaše ponašanje može da bude upozorenje za njega da se ne upušta u nešto više sa vama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here